Ontstoppen van wc

Geplaatst op 13/12/2018

Hulp nodig bij het ontstoppen van een wc?

Loopt je wc traag of helemaal niet meer door? Komt het water naar boven bij het doorspoelen? Dan is de leiding wellicht verstopt. Het is belangrijk om hiervoor een specialist in te schakelen om schade aan jouw sanitair of leiding te vermijden. Neem daarom contact op met de Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst.

Oorzaken van een verstopte wc

Een verstopte wc is heel vervelend. Een grote prop wc-papier of een wc-rol die vast zit, kan de aanleiding zijn van deze verstopping. Daarnaast zijn er nog verschillende andere oorzaken mogelijk zoals geurblokjes, vochtige doekjes, tampons/maandverbanden, speelgoed, etc.

Andere redenen kunnen ook van buitenshuis afkomstig zijn, bv bij een volle beerput, verstoorde werking van de septische put, verstopte afvoerleiding van septische put naar riool, verborgen kamers in het leidingnetwerk, verstopte geurafsluiter straat, beschadigde leidingen, enz.

Algemene Kortrijkse Ontstopping is gespecialiseerd in het ontstoppen van wc's. Naast het ontstoppen geven wij ook advies om toekomstige verstopping te vermijden. Contacteer ons op het nummer 0475 90 15 61.