Camera inspectie


Camera inspectie wordt vaak uitgevoerd wanneer er terugkerende verstoppingen zijn van een bepaald afvoerstelsel. Dit kan gaan van een toiletafvoer, regenafvoer, hoofdafvoer naar de straat, enz... Een andere reden kan zijn omdat er water binnenkomt in de kelder of kruipruimte, afkomstig van een defect riool.

De breuk kan precies getraceerd worden d.m.v. camera inspectie. Dankzij onze moderne apparatuur sporen we snel de oorzaak van de verstopping op. Dit is belangrijk om met weinig breekwerk toch een oplossing te kunnen bieden. Gaat het om een breuk, verzakking of ingegroeide boomwortels? Voor elk probleem heeft onze eigen hersteldienst een oplossing!

Heeft u vragen over camera inspectie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen (regio Kortrijk, Wevelgem, Waregem, Ieper, Izegem en Tielt). Bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Kortrijk

0475/90.15.61

Wevelgem - Lauwe

0475/90.15.61

Waregem

0475/90.15.61

Izegem - Tielt

0475/90.15.61

Uw leidingen ontstoppen of regenput laten reinigen?

Wij helpen u graag verder! Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail op info@algemene-kortrijkse-ontstoppingsdienst.be of geef ons een seintje per telefoon op:

0475/90.15.61 | Volg ons op Facebook !