Rookdetectie (opsporen geurproblemen)


Niets is onaangenamer dan een rioolgeur in een ruimte. Omdat kleine scheurtjes in het rioolstelsel meestal niet goed met het blote oog zijn op te sporen, kan het verstandig zijn om uw riolering te laten controleren op scheurtjes en gaten d.m.v rookdetectie.

Bij deze vorm van lekdetectie worden de uitgangen van de riolering afgesloten en wordt het riool met behulp van een rookgenerator met dikke, uiteraard milieuvriendelijke rook gevuld. Een grondige rookinspectie volgt. Deze nauwkeurige rioolinspectie wordt uiteraard geheel milieuvriendelijk uitgevoerd. Door deze riool inspectie methode kan eenvoudig de exacte plaats van de lekkage, veroorzaakt door gaten of scheuren in de rioolbuis, of de oorzaak van de stankoverlast, worden bepaald. Op de plaatsen waar de rook tevoorschijn komt bevindt zich namelijk ook het rioolprobleem in uw woning of bedrijf.

Indien nodig kan er ook verder onderzoek gebeuren met een camera.

Wenst u een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Kortrijk

0475/90.15.61

Wevelgem - Lauwe

0475/90.15.61

Waregem

0475/90.15.61

Izegem - Tielt

0475/90.15.61

Uw leidingen ontstoppen of regenput laten reinigen?

Wij helpen u graag verder! Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail op info@algemene-kortrijkse-ontstoppingsdienst.be of geef ons een seintje per telefoon op:

0475/90.15.61 | Volg ons op Facebook !