Ontstoppingen


Wilt u uw WC, lavabo of keukenafvoer laten ontstoppen? Hiervoor schakelt u best een specialist in. De Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst klaart de klus efficiënt en snel! Onze specialisatie is het ontstoppen van afvoerleidingen in appartementen, woningen, horeca, KMO’s, enz.

Met een uitgebreid wagenpark en de modernste apparatuur ter beschikking is geen enkele situatie voor ons onmogelijk. Zo kunnen wij ook boomwortels verwijderen in afvoeren & beschikken wij over een eigen hersteldienst. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de sector en dat zal u gegarandeerd merken.

Wij leveren onze service in en rond regio Kortrijk (ook ontstoppingen in Waregem, Izegem, Tielt, Wevelgem, Lauwe, Ieper).

Wij zorgen voor een snelle interventie en garanderen u een efficiënte oplossing voor uw probleem. Verder geven wij u advies zodat u een toekomstige ontstopping kan vermijden. Maak vandaag nog een afspraak voor een spoedige interventie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Kortrijk

0475/90.15.61

Wevelgem - Lauwe

0475/90.15.61

Waregem

0475/90.15.61

Izegem - Tielt

0475/90.15.61

Uw leidingen ontstoppen of regenput laten reinigen?

Wij helpen u graag verder! Contacteer ons vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail op info@algemene-kortrijkse-ontstoppingsdienst.be of geef ons een seintje per telefoon op:

0475/90.15.61 | Volg ons op Facebook !