Regenput reinigen

Geplaatst op 06/03/2019

Dagelijks wordt er veel water verbruikt. Tegenwoordig is leidingwater schaars en duur. We moeten leren om er spaarzaam mee om te gaan. Regenwater gebruiken is goed voor het milieu. Bovendien is het geld besparend, want het valt letterlijk uit de lucht en we hebben in België voldoende regen.

Regenput reinigen

Regenwater komt terecht in een regenput. Net zoals bij een septische put vereist een regenput af en toe een degelijk onderhoud. Vuil die door de filter glijdt, wordt na een tijdje een grote laag slib op de bodem van de regenput. Wanneer er een sliblaag ontstaat, is het noodzakelijk om uw regenput te laten reinigen.

Het is essentieel om uw regenput op tijd te laten reinigen! Als u te lang wacht kan het regenwater beginnen stinken of verkleuren. Voorkom deze problemen door preventief te handelen. Laat uw regenput om de 3 jaar leegpompen en reinigen door een vakman.

De ideale periode om uw regenput te laten reinigen is in het voorjaar of de zomerperiode. Doordat het waterpeil laag staat, moet er minder water weggepompt worden. Zo voorkomt u verspilling van water.

Professionele reiniging

- Regenput leegpompen
- Regenput reinigen
- Regenput leegzuigen
- Regenput desinfecteren
- Regenput opvullen

Algemene Kortrijkse Ontstopping is gespecialiseerd in het reinigen van regenputten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een efficiënt verloop van de werken. Contacteer ons op het nummer 0475 90 15 61.