Partner voor het ontstoppen van verstopte afvoerleidingen

Geplaatst op 05/03/2015

Hulp nodig bij het ontstoppen van afvoerleidingen?

De afvoer (afvoerbuizen) van uw WC, lavabo, bad of gootsteen kunnen verstopt raken. Ga in dat geval zeker zelf niet aan de slag met chemische ontstoppingsproducten die de afvoer of afvoerbuizen blijvend kunnen beschadigen.

De Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in het ontstoppen van WC, lavabo, bad & gootsteen. Het is dan ook aangewezen om zo’n taken over te laten aan een professioneel team dat beschikt over het juiste materiaal & de nodige vakkennis.

Septische putten reinigen

Naast het ontstoppen van WC, lavabo, bad of gootsteen, kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van septische putten. Verder pakken wij ook verdoken afvoerputjes aan en kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van boomwortels in afvoeren e.d.

De Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst werkt snel én efficiënt: wij pakken het probleem aan, lossen het op én geven u achterna advies over hoe u zulke verstoppingen kunt vermijden!
Naast onze eigen hersteldienst kan u bij ons terecht voor advies na een verstopping of hoe u dit probleem kan vermijden. Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0475 90 15 61.