Verstopt toilet

Geplaatst op 09/09/2017

We hopen allemaal dat onze sanitaire voorzieningen werken naar behoren. Een verstopte WC is geen pretje. Maar helaas kan er met de tijd wel eens een mankement voorkomen. Zo kan het gebeuren dat de wc ineens begint te sputteren, klokken of borrelen. En er zijn weinig klusjes zo onaangenaam als een verstopt toilet! Niet getreurd, de Algemene Kortrijkse Onstoppingsdienst staat ter beschikking voor het oplossen van uw verstopte WC.

Indien u gebruik maakt van een beerput of een septische put, kan het zijn dat deze vol begint te raken. Als een septische put vol is, stijgt het water na het doorspoelen eerst, om daarna erg langzaam terug te zakken. Om uw put te ledigen kunt u beroep doen op de Algemene Kortrijkse ontstoppingsdienst.

Ook kan het probleem zich voordoen in de riolering onder uw woning. Ook in dit geval is het meer dan raadzaam om een firma in te schakelen met verstand van zaken. De Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppen, als op het gebied van ledigen van septische putten & beerputten.

Vermoedt u dat de verstopping van uw toilet een dieper liggende oorzaak heeft, dan kunt u contact nemen met de Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Zo kan u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen!

Bel ons op 0475 901 561 voor meer informatie over een verstopte WC!